Ny missionærfamilie udsendt til Cambodja

Foto: Indvielse familen Jensen
275 mennesker var med til gudstjeneste den 30. maj, de familien Jensen fra Skjern blev indviet til en opgave i Siem Reap i Cambodja (Foto: Peter Jensen

LM Kirken Skjern havde søndag flyttet sin gudstjeneste til Efterskolen Solgården, hvor 275 mennesker var med til at sende familien Jensen godt af sted til Cambodja

31/05/2021 / Kaja Lauterbach kl@dlm.dk

Søndag den 30. maj var der udsendelsesfest for missionærfamilien Jensen fra Skjern, der rejser til Cambodja midt i juli.

Det skete som led i gudstjenesten i LM Kirken i Skjern, hvor familien er kommet. Gudstjenesten var arrangeret af LM Kirken og LM Vestjyllands afdeling i fællesskab, og i dagens anledning var den flyttet til hallen på Efterskolen Solgården

Det betød, at der var god plads til de omkring 275 mennesker, der var med til at sende familien af sted med festlige indslag og hilsner, fortæller viceforstander på Solgården, Peter Jensen.

Deltagere fra både Sverige og Cambodja så med

Ved udsendelsesgudstjenesten prædikede international missionsleder Christian Lund Pedersen, og LM’s formand, Henrik P. Jensen, stod for selve indvielsen af familien med tekstlæsning og forbøn.

Mias familie er svensk og havde ikke mulighed for at være til stede. Derfor blev gudstjeneste streamet, så de kunne være med på distancen.

Det betød, at kommende kolleger i Siem Reap – både missionærer og lokale – også kunne være med.

Mange indslag fra familierne og fra Efterskolen Solgården, som på en særlig måde kommer til at følge med i familien Jensens hverdag, blev afsluttet med, at Mia og Johannes betonede forbønnens magt og opfordrede til forbøn.

Udbygge kontakter til steder uden for Siem Reap

Familien Jensen, der ud over Mia og Johannes tæller døtrene Noomi, Lydia og Debora, rejser til Cambodja midt i juli.

De skal bo i Siem Reap i den nordvestlige del af landet. Det første år skal gå med sprog- og kulturstudier, og derefter skal de arbejde med en kombination af diakonale og evangeliserende opgaver. 

Herudover skal de være med til at udbygge kontakter til steder og menigheder uden for Siem Reap.

Tilføj kommentar
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.