Ny guide til smågrupper om at vokse i Kristus

Bibelstudiegruppe. Foto: Kyrkja.no.
Studieguiden "Hverdag i evangeliets kraft" bygger videre på inspirationen fra forrige års bestseller "Gud, mig og min næste". Foto: Kyrkja.no
I denne uge udgiver LogosMedia endnu et studiemateriale om discipelskab og hverdagsmission. Materialet er beregnet til at arbejde med i helt små grupper på tre personer

20. maj 2019 / Karin Borup Ravnborg, kbr@dlm.dk

Forrige år udgav Luthersk Mission i samarbejde med Københavnerkirken studiehæftet "Gud, mig og min næste".

Hæftet, som gav inspiration til mission i hverdagen, vakte så stor interesse, at Forlagsgruppen Lohse har måttet trykke det i tre oplag.

På torsdag udkommer endnu en studieguide fra LogosMedia "Hverdag i evangeliets kraft", som retter sig til helt små grupper.

At leve som en discipel af Jesus i hverdagen

Det nye materiale er en udløber af projektet "Discipel 24:7", der har ansat frimenighedspræst Peter Leif Mostrup Hansen i en treårig halvtidsstilling.

Han har oversat og revideret materialer fra den amerikanske kirke Soma, så det passer ind i en dansk kontekst.

Hvor "Gud, mig og min næste" handlede om at opbygge relationer, har "Hverdag i evangeliets kraft" mere fokus på, hvordan man lever som en discipel af Jesus i hverdagen.

Små DNA-grupper kommer tæt på hinanden i tro og liv

Den nye studieguide er beregnet til at bruges i helt små grupper - såkaldte DNA-grupper - på tre personer af samme køn.

"Det anbefaler vi, fordi man gennem materialet kommer tæt på hinanden både i tro og liv og skal være klar til både at give og modtage udfordringer, opmuntringer og hjælp fra hinanden," forklarer Peter Leif Mostrup Hansen.

"Man kommer til at arbejde med egne tanker og livsmønstre og vende sig fra den påvirkning, synden har i ens liv, så man kan leve som en discipel i evangeliets kraft."

Giver frimodighed til at vidne om ham

Hans ønske er, at man i smågrupperne gennem materialet kan hjælpe hinanden til at leve med Jesus og vidne om ham i hverdagen.

Meningen er, at man, når man har været igennem materialet, kan starte en ny gruppe op og på den måde være med til at sprede inspirationen.

"Jesus skulle gerne blive større for os og give os så meget frimodighed til at vidne om ham, så der ikke er noget menneske i Danmark, der ikke er i berøring med en kristen."

---

Studieguiden "Hverdag i evangeliets kraft" udkommer torsdag den 23. maj på Forlagsgruppen Lohse.

Borgfonden har ydet støtte til projektet Discipel 24:7. Det betyder, at guiden på 160 sider kan sælges for kun 99 kroner.

> Læs mere her.

Tilføj kommentar