Overskud blev til vinterstøvler

Foto: Børnevinterstøvler
Overskud fra LM Betweens indsamling til handicappede børn i Mellemøsten er blevet brugt til at købe vinterstøvler til dem. (Foto: Pixabay)
Børn og juniorer i LM samler ind til børn i Mellemøsten både 2018 og i 2019. I 2018 samlede begge grupper mere ind end deres indsamlingsmål

23. januar 2019 / Kaja Lauterbach, kl@dlm.dk

LM Between har lige foræret nogle handicappede børn fra fattige familier i Mellemøsten en ekstra julegave, nemlig et par vinterstøvler.

Det har de gjort, fordi der var overskud fra deres indsamling i 2018.

Yderligere har store kursudsving gjort de indsamlede midler mere værd, og det gav mulighed for også at hjælpe de handicappede børn på en anden måde, fortæller junior/teen-konsulent Maria Legarth.

Det er i alt blevet til 106 par støvler.

Alle mennesker er værd at fejre

LM Betweens missionsprojekt i 2018 gik til at holde fødselsdage for handicappede børn i et land i Mellemøsten.

”Ingen har lyst til at fejre et handicappet barn – men det vil vi, for alle børn, uanset om de er helt raske eller handicappede, er skabt af Gud og er værd at fejre,” skriver LM Between på deres hjemmeside i beskrivelsen af projektet.

”Derfor har mange af dem aldrig prøvet at holde fødselsdag før, og vi giver dem fødselsdagsfester med kage, gave og pynt.” 

I 2018 blev der afholdt 15 fødselsdage for handicappede børn.

Børnene samler ind til nye telte til teltlejre

Også de yngste i LMBU – LM Kids – samler ind til børn i Mellemøsten.

I år sker det ved, at børnene samler ind til afholdelse af sommerlejre. De lokale forældre har givet skriftligt samtykke til, at deres børn må være med, forklarer børnekonsulent Janne Bak-Pedersen.

”I Mellemøsten har voksne ikke lov til at fortælle børn om Jesus, men i samarbejde med en gruppe lokale kristne vil LM Kids gennem sit missionsprojekt hjælpe til, at det alligevel kan ske.”

Lejrene bliver holdt som teltlejre på en lejet grund.

For at gøre det konkret for de danske børn, der skal samle ind, har LM Kids lavet en plakat med en næsten tom lejrplads og et tilhørende klippe-klistreark med telte. Så kan den enkelte klub klistre telte på plakaten, i takt med at det indsamlede beløb stiger.

Man kan læse mere om LM Kids’ og LM Betweens missionsprojekter på lmbu.dk/lm-between og lmbu.dk/lm-kids

Tilføj kommentar