Anmeldelse
CD-cover Fadervor

Fadervor

Gospel-Kids
Refleks Musik
11 sange - 149,95 kroner
Helene Schou Andersen, formand for LM's musikbestyrelse

Den 20. marts kom Gospel-Kids med endnu en cd, som ligger fint i forlængelse af deres tidligere udgivelser. Stilen er energisk børnerock, popmusik og mere stille ballader.  

Det er nogle gode tekster, som man kan begynde at synge lidt med på efter at have hørt cd’en. Musikken er glad og energisk og fungerer godt til leg og dans. Jeg savner dog gospelmusik i klassisk forstand.  

Med sangene sættes der flere ord på fadervor, og det gøres i børnehøjde med et hverdagsnært og relevant sprog.

Lad mig komme med et eksempel fra den første sang på cd’en: ”Har du hørt, at han hører børn, selv den allerstørste drøm! Han er en kærlig far, den bedste vi har! Han si’r: Kom – kom kald på mig, også når du ik’ er sej. Når ho’det, det trænger til ro, og når tvivl er større end tro.”

Med sangene tages vi igennem fadervor, de forskellige led i bønnen har hver fået en sang, mens den sidste sang hedder Fadervor og er en bøn om, at Gud må hjælpe os til at bede fadervor. 

Udgivelsen rammer fint ind i en tid med corona – for med fadervor beder vi aldrig alene. Det er en fællesskabsbøn, hvor vi er sammen, også når vi sidder hver for sig. Det er en bøn, vi beder sammen med vores kristne brødre og søstre over hele jorden. 

Sammen med cd’en er der også udgivet et inspirationshæfte, en USB-pen med danse til sangene, et nodehæfte samt en singback-cd.

Således en bred udgivelse, der er klar til at kunne bruges i korarbejdet eller på sommerens lejre og er god musik til børneværelset. 
 

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Jon Petersen
Jon er opvokset i et almindeligt kulturkristent hjem, men havde ikke meget til overs for Jesus og fulgte med de hårde gutter i folkeskolen.…