Personligt
Anna Mhina bogsælger i Soma Biblias butik i Dodoma

Guds perfekte plan

25/03/2022 / Karin Borup Ravnborg; kbr@dlm.dk

21-årige tanzaniske Anna Mhina var muslim, men er i dag kristen og arbejder som salgsassistent i Soma Biblias nyeste butik i hovedstaden Dodoma

“Guds plan kan ikke forpurres af mennesker. Gud, som planlægger, fører nemlig selv sin plan ud i livet, hvis vi er villige til at lytte og følge Guds instrukser og vejledning.”
 
Sådan udtrykker 21-årige Anna Mhina sin tillid til Gud. Hele hendes familie er muslimsk, og hun blev derfor opdraget af sine forældre i den muslimske tro.

Men ved et kristent møde blev hun udfriet af dæmoner og overgav sig til Jesus, og i dag er hun ansat i LM’s litteraturmission i Dodoma, hvor hun sælger bibler og kristne bøger.

Længtes efter Gud

Annas længsel efter Gud blev vakt, når hun fulgtes hjem fra skole med sine kristne klassekammerater, fortæller hun.
 
“Jeg husker en onsdag, hvor vi forlod skolen sammen for at gå hjem. På vejen fortalte mine klassekammerater, at de skulle til konfirmationsforberedelse."

"Jeg var straks ivrig efter at følges med dem. Jeg mødte evangelisten, som underviste dem, og udtrykte mit ønske om at blive kristen og deltage i timerne, så jeg kunne lære mere om Jesus.”

Plaget af dæmoner

Hendes forældre gav hende lov til at deltage, men Guds fjende søgte at forhindre hende i at blive en kristen, så han plagede hende med dæmoner.

“Når jeg hørte bønner eller prædikener, selv om det så kun var via radioen, oplevede jeg dæmonernes angreb så stærkt, at jeg faldt om."

"Da det fortsatte, tog min mor mig en dag med til et evangeliserende møde. Ved mødet overgav jeg på ny mit liv til Jesus. Jeg modtog Jesus som mit livs herre og frelser, og den næste dag blev jeg døbt."

"Siden den dag har jeg ikke oplevet dæmonernes angreb gentage sig.”

Håb om evigt liv

I dag tjener den unge kvinde Jesus.

“Jeg har syndernes forladelse, glæde, fred og forsikringen om, at dør jeg i dag, så ved jeg, hvor jeg skal hen," siger Anna Mhina.

"Det tilskynder mig stærkt til at bede, så alle i min familie, der ikke kender Jesus, en dag må få nåde til at kende ham.”

---

Artiklen er bragt i Tro&Mission nr. 04/2022

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Flemming Stidsen, red.
426 forkyndere, 1.785 tilhørere fra 11 organisationer har bidraget til Projekt God Forkyndelse. Undersøgelsen…