Personligt
Foto: Karoline Jensen

Opgaven er for vigtig at sige nej til

11/01/2018 / Ole Solgaard os@dlm.dk

Karoline Jensen fra Arnum havde ikke drømt om at blive LMU-formand. Men nu engagerer hun sig i opgaven, fordi hun synes, den er vigtig

18-årige Karoline har været formand for sønderjyske GAS LMU i et års tid.

Men før hun kunne sige ja til opgaven, skulle hun igennem en proces.

”Situationen var den, at en flok af de ældste LMU’ere forlod området. Ingen fra den gamle bestyrelse var tilbage, og jeg blev spurgt om at være formand. Jeg var meget i tvivl, om det var noget for mig. Jeg var og er ret ung, og opgaven indebærer et stort ansvar. Det ville helt klart have været nemmest at sige nej til opgaven,” siger hun.

”Jeg havde umiddelbart ikke lyst til opgaven. Men jeg vil gerne ære Gud og pege på Jesus i stedet for bare at ’følge mit hjerte’. Guds plan leder os ikke altid den letteste vej, men jeg vil gerne bøje mig for hans plan.”

Karoline luftede sine tanker for sine forældre, og hun talte også med en sjælesørger på en lejr, som opfordrede hende til at prøve det af. Og selvom hun stadig oplever, at hun ikke helt slår til i opgaven, er hun overbevist om, at Gud har sat hende dér, og hun øver sig i, at alting ikke behøver være perfekt.

Artiklen er et uddrag af en artikel i Tro & MIssion nr. 1/2018.

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Hans Jørn Østerby
Det sker ikke så tit inden for den kristne danske musikscene, at der udkommer et dobbeltalbum. Nu har Hans Jør…