"Tror du, danskerne forstår det?"

16/12/2017

Jeg havde stået et stykke tid og set på det, mens jeg og nogle andre ventede på at komme til at betale for de bøger, vi gerne ville købe. De tre forreste i køen havde travlt med hver især at lægge Bibler af forskellig slags frem i hver sin bunke, små, store, nogle med guldsnit, andre med fint omslag. Der kom også sangbøger og et par andre bøger oveni. John ved computeren havde svært ved at følge med og få skrevet fakturaerne og modtage betalingen.

Så er det, da de tre er færdige, og den ene tager af sted med en fyldt kasse, mens de to andre har hver sin pose fyldt med Bibler og andre bøger, at ham den ældre svensker, som jeg fulgtes med, pludselig siger til mig: ”Tror du egentlig danskerne hjemme i jeres missionsforening forstår, hvor mange Bibler der sælges her i Tanzania?” 

Nej, faktisk tror jeg ikke det! Men uanset om I forstår det eller ej, så er det bare utroligt dejligt, at der sælges Bibler i stort tal.

Spørgsmålet gjorde mig nysgerrig, så efter lukketid spurgte jeg de ansatte i butikken, hvor mange Bibler der blev solgt lige præcis i går, torsdag den 14. december. 245 styk! Mon I forstår det? Det er bare mange.

Næste spørgsmål er så, om der læses i de mange Bibler, der sælges? For det er så vigtigt at få fat i det glædelige budskab om Jesus, der er kommet ind som lyset i mørkets rige, sådan som det blev forkyndt af englene julenat.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Comments

Jo jeg tror at de læser i Bibelen men mange har svært ved at forstå hvad der står. Desværre gør mange præster og forkyndere det, at de overfortolker og bygger egne meninger ind i evangeliet. Så ud over bibler har de også brug for gode forkyndere, der forkynder Guds ord rent og sandt. Men ellers tak for et stort arbejde og glædelig jul

Permalink