Glem SKAT

11/12/2017

I et land hvor skatteopkrævning fylder en del, så forsøger vi ofte at slippe for at betale for meget i skat. Og selv om nogle også bliver for kreative, så er det sund fornuft at bruge de fradragsmuligheder der er.

Det har vi også været gode til i kristne sammenhænge. F.eks. argumenterer vi gerne for, at man kan give mere, hvis man bruger fradragsreglerne. Og det er jo rigtigt, også selvom skatteværdien er faldende.

Jeg ser mange gaveindbetalinger i mit job, og jeg synes, det er påfaldende, hvor mange der giver op til maksimumgrænsen for fradrag (15.600,- kr. i 2017).
Det er som om skattereglerne ind i mellem styrer hvad vi giver?

Glem SKAT! Lad ikke fradragsregler styre din givertjeneste. Giv fordi dit hjerte tilsiger dig det, og fordi det er et godt bibelsk princip, som Gud tilknytter mange rige velsignelser til.
Men glem SKAT!

Det er et sundt bibelsk princip med fast givertjeneste. Og et gavebrev er en god og velprøvet hjælp til fast givertjeneste. Men det er ikke specielt bibelsk at lave en aftale med SKAT og f.eks. LM om at give i mindst 10 år. Så tegn meget gerne gavebreve!

Men det må aldrig blive SKATs forpligtelseserklæringer, som et gavebrev hedder i den verden, der styrer hvad og hvordan du skal give.

Skattefradrag har motiveret mange til at give. Tak for det!
Den vedvarende motivation til at give hentes i Bibelen. Den handler om at give sig rig – så glem SKAT og vær en glad giver, der giver sig rigt !

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.