Der ventes ved porten

05/12/2017

Hver fredag eftermiddag fra ved 16-tiden begynder forventningsfulde børn at samle sig uden for porten til området, hvor vi bor. Her står de så og venter med længsel på, at klokken nærmer sig 17, og de endelig får lov at komme indenfor. Det er tid til børneklub! Den første halve times tid er der fodbold, mulighed for at tage en gyngetur eller farvelægge tegneark, der passer til dagens bibelhistorie, eller andet sjovt på legepladsen. Dét vil nabolagets børn meget nødig gå glip af det.

Når klokken er 17:30, bliver alle 80-90 børn kaldt sammen et sted, hvor der er noget godt græs at sidde på. Nu skal der synges og høres bibelhistorie. Det er 2 lokale kvinder, der står for at synge med børnene og fortælle dagens beretning fra Bibelen. 3 missionærer, der bor på området, hjælper hver uge til med hele arrangementet.

Det er en stor glæde at opleve børnenes begejstring over at være med. Når man har set dem sidde og vente med længsel udenfor, så er man klar over, at børneklubben rammer et stort behov hos dem. Børn er ikke vant til, at de kan deltage i noget i deres fritid, eller at voksne arrangerer noget for dem. Det er helt unødvendigt at reklame for børneklubben. Det spredes fra mund til mund, at den er der, og der kommer børn fra alle slags familier, både kristne og muslimske såvel som hjem uden særlig religiøs interesse.

Det er virkelig en stor mulighed, vi får givet hver fredag, for at fortælle en stor flok børn om Jesus. Uanset deres baggrund, har de alle brug for at lære ham at kende!!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.