Skal du med til Peru?

16/01/2019

I dag er en god dag! I dag er Julie og Emil Solgaard nemlig rejst fra Danmark til Peru for at påbegynde deres missionærliv i Arequipa. Dejligt med nye missionærer til Peru! Det er der brug for. 

Indvielsesfest
Søndag d. 6. januar var der indvielsesfest for Julie og Emil på Løgumkloster Efterskole. Mange var mødt frem for at vise dem, at de ikke rejser alene, men at Luthersk Mission og kirken i Danmark står bag dem, vil følge dem og bede for dem. De fik mange gode ord med på vejen, der blev bedt for dem, og de blev lagt Guds hænder. 
For præcist 17 år siden, d. 6. januar 2002, skete det samme for os! Da blev der holdt udsendelsesfest for Merete og mig på Menighedsfakultetet i Aarhus. Det var begyndelsen på missionærtjenesten, og næste skridt i det liv med Peru i hjertet, som var begyndt nogle år tidligere, og som stadig ikke er slut. 

Stort behov for evangeliet
Jeg håber virkelig meget på, at vi snart igen kan holde indvielses- og udsendelsesfest for nye missionærer til Peru. For der er et stort behov for mennesker, som vil være med til at bygge kirke sammen med peruanerne. Der er brug for nogen, der med ord og gerninger kan pege hen på friheden i Jesus og visheden om frelsen af nåden alene i et folk, hvor mange lever i frygt og åndeligt armod, hvor mange fjerner sig mere og mere fra den kristne/katolske baggrund. Og hvor alt for få kender evangeliets virkelige indhold.

Peru er et godt sted at bo og tjene
Derfor vil jeg gerne sige: Overvej og bed over, om det ikke er dig og din familie, der skal være de næste, der rejser til Peru for at være en del af kirkens og missionens arbejde og fællesskab. Peru er et godt og spændende sted at bo. Og Gud velsigner med så mange oplevelser, gode relationer og meningsfyldt arbejde, at det langt opvejer afsavnene. 

Bed om villighed
Bed for Julie og Emil, at de må få en god indgang i Peru, og at de må komme godt i gang med sprogstudierne. Og bed om villighed til selv at rejse, hvis det er dertil, Gud vil sende dig. 
Skal du med?

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.