Urimelig rolig

22/12/2017

Mange spørger mig hvordan det er at vente på, at alle gaverne til LM's arbejde først kommer ind på de allersidste dage i året. Når vi det?

Vi runder 13 mio. kr. i disse dage – målet er 16,5 mio. kr. Sidste år indkom 16,1 mio. kr. Jeg burde med andre ord være nervøs for om vi når at få nok gaver ind i år.

Det er heller ikke sikkert vi når det?! Men jeg er urimelig rolig. For Gud giver os det nødvendige – det har jeg lært gennem de sidste 7 år, hvor jeg har fulgt med i gaveindtægterne i LM. Nogle gange over, nogle gange under budget – men altid det nødvendige.

Desuden ser det fornuftigt ud ift. til de sidste år på samme tid (opgjort d. 20. dec.). Vi er 121.000,- kr. efter 2016-tallene og 691.000,- kr. foran 2015-tallene. Sidste år kom der ca. 3 mio. kr.ind i gaver på årets sidste 10 dage.

Derfor er jeg urimelig rolig – men også spændt på hvad der bliver den nødvendige gave i år. Menneskeligt set har vi brug for samme store gave i årets sidste 10 dage som sidste år.

I øvrigt er det ikke ”hullet” frem til nytår der er det mest interessante. Det handler mere om du og jeg vil være med til at støtte alle tiders mission gennem LM’s arbejde. Både nu og i årene frem. Vil du være med? Hvert bidrag gør en forskel - overfør f.eks. på MobilePay til 66288 - eller se andre muligheder på dlm.dk/stoet.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.